Triciasdagplejehule

Velkommen til Tricias Gæstebog

Hej alle, - I er meget velkommen til at skrive en lille hilsen her i min gæstebog :-)

Skrevet af Josefine Stoltenberg Lyckhage, d. 24-08-2022

Tricias dagplejehule er det bedste valg vi har taget for vores Alba. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til Tricia og hendes skønne familie. Man kan som forældre altid aflevere sit barn med god ro i maven og vide at der altid venter åbne arme, tryghed, varme, anerkendelse, tålmodighed, støtte og meget mere. Tricia er fantastisk til at støtte børnenes udvikling, såvel motorisk, som sprogligt til socialt, og de ender som små selvstændige, trygge og livsklare mennesker. Vi kunne ikke have valgt et bedre sted at have Alba gående og Tricia og hendes fantastiske familie vil altid have en speciel plads i vores hjerter.
Der er tæt samarbejde og sparring omkring udfordringer og succes’er og det kan tydeligt mærkes at tricia åbner ikke bare sit hjem, men sit hjerte for “hendes” børn i pasningsordningen og i sidste ende er det, dét der kan mærkes og gør den helt store forskel. Tricia har verdens bedste dagplejehule og vi ville ikke have været Albas tid her foruden ❤️

E-mail:

@hotmail.com

josefine_sn

Skrevet af Sahra Mikkelsen, d. 01-04-2022

Så måtte vi takke af endnu engang hos verdens bedste Tricia. Vi har været en del af Tricias pasningsordning i godt og vel 4,5 år og kan ikke forstille os et bedre sted for vores børn at være, i deres første tid ude i pasning. For hos Tricia får du langt fra bare passet dine børn. De bliver en del af familien! Den hjertevarme og engagement der bliver givet og lagt i ens børn og helt fantastisk. Hos Tricia kan man altid få vendt bekymringer såvel som succeser omkring ens børn og hun er altid klar med kærlige råd, hvis man har brug for det!
Vi har været så glade for vores tid hos Tricia og hendes skønne familie og er meget taknemmelig for det fantastiske arbejde hun har gjort med begge vores børn!

E-mail:

@hotmail.com

Sahramikkelsen

Skrevet af Stephanie, d. 06-09-2021

Den bedste dagpleje med den hyggeligste og mest trygge atmosfære! Vi har haft vores søn hos Tricia og lillebroren skal også starte hos hende, hvilket vi er så glade for. Tricia skaber en rolig og god stemning, hvor børnene bliver set, krammet og hvor der bliver givet omsorg. Hun er god til at bruge den flotte natur rundt omkring stedet, være kreativ, tage dem med i køkkenet, men også give dem plads til at bare lege sammen. Tusind tak for den bedste pasning af vores søn Noah. Han har altid været glad for at være hos dig og vi kunne altid stole på dig- vi er glade for at have lært dig at kende! Vi glæder os til at Jakob skal starte. De varmeste anbefalinger herfra!

E-mail:

@gmx.net

Stephanie.heinecke

Skrevet af Lisa, d. 07-08-2017

Den dejligste dagpleje, hvor børnene får rig mulighed for kreativ udfoldelse, masser af knus,kram og tryghed og sjove, spændende små-ture ud af huset, i naturen hvor de kan glemme tiden, mens de går på snegle-jagt eller opdager nye, sjove legepladser. 😊
Det er med blandede følelser at vores Alfred netop er stoppet i Tricias dagplejehule, for det har været den dejligste og hyggeligste tid, både for ham og os forældre 😊 Tricia er med sin dejlige personlighed og store faglighed, enormt dygtig til at skabe trygge, rolige og indbydende rammer, for de mindste. Hun kommunikerer med børnene på en naturlig og anerkendende måde, som gør at de lynhurtigt føler sig trygge ved hende. Hun ser hvert enkelt barn og dets behov og favner samtidig alle, i det lille hyggelige fællesskab, som dagplejehulen er. Derudover formår hun at præsentere børnene for gode samsestimulerende, sproglige, motoriske, kreative og sociale aktiviteter, som både giver børnene dejlige udfordringer og succesoplevelser.
Tricia har givet Alfred alt det bedste med i hans lille rygsæk, så han er klar til den nye store børnehaveverden. Vi kommer til at savne Tricia enormt og vil varmt anbefale hende til alle, som ønsker en privat dagpleje til deres barn ❤️
Kærlig hilsen Alfreds forældre.

Skrevet af Michelle, d. 14-03-2017

En dagpleje fuld af eventyr, sanseindtryk og kreativitet.

Vores datter har nu været i Dagplejehulen i 1 år og det er skønt at mærke, hvor meget godt det giver hende med i bagagen.

Tricia, du er fantastisk til at skabe eventyr og små oaser af god stemning for børnene. I haven kan du få en eftermiddagssnack til at blive det fineste lille the-selskab, en tur på bakken i blæsevejr bliver en bjergbestigertur, hvor i kæmper jer af sted og fornemmer naturen, en frokost bliver fuld af sunde og varierende smagsoplevelser og gode vaner og morgensangen giver hvert enkelt barn en følelse af at være helt unik og særlig.

Til jer som måtte overveje Dagplejehulen, kan det kun anbefales.

Kærlig hilsen Caisas mor og far

Skrevet af Louise, d. 25-02-2017

I dag er dagen hvor vores lille-store Oliver stopper i Dagplejehulen. Det er med meget blandede følelser, da det er svært at sige farvel til noget godt.
Det har været en fantastisk tid for vores barn at gå i netop denne dagpleje. Tricia er hjertevarm, rummelig, tålmodig, energisk og sjov. Børnene elsker hende og hun er meget, meget dygtig til at kommunikere i øjenhøjde med børnene.
Som forældre har vi ligeledes været glade for Tricias store viden om kost, da børnene tilbydes varieret spændende farverigt mad hver dag. Ligeledes har vi oplevet Tricias unge alder som et stort plus, da hun har masser af energi til aktiviteter med børnene som de i den grad nyder godt af. Vi har herudover sat rigtig meget pris på, at børnene er ude stort set hver dag.

Dejlig hjertevarm dagpleje som vi klart kan anbefale <3
Tusind tak for nogle gode år, skønne dagplejemor!

Vi ønsker dig og din lille dagplejehule alt det bedste fremover!

Kh. Lasse og Louise

E-mail:

louise-fogh

@hotmail.com

Skrevet af Dagplejen Solsikken, d. 16-09-2013

Hej. Velkommen som privat dagplejer her i Odense SØ😊 håber din nye dagpleje bliver fyldt med en masse søde børn😊 Med venlig hilsen Sussie og Lars

Skrevet af Dagplejen Solsikken, d. 16-09-2013

Hej. Velkommen som privat dagplejer her i Odense SØ😊 håber din nye dagpleje bliver fyldt med en masse søde børn😊 Med venlig hilsen Sussie og Lars

Skrevet af Maria, d. 07-08-2013

Dette er og bliver den mest fantastiske dagleje!
Vores datter er den første der er skrevet op, og det er vi lidt stolte af.
Som førstegangs forældre er det ikke nemt at skulle overlade sin lille baby til en anden, men dette er ikke længere et "problem".

Har kendt Tricia gennem længere tid og hun er bare så skøn! Hun er dejligt imødekommende, kærlig og varm ❤ lige som en dagplejemor skal være.

Vi var ikke et sekund i tvivl om, at det er det perfekte sted for vores datter, og vi glæder os til nogle dejlige år i Tricias dagplejehule.

De varmeste og bedste anbefalinger herfra ☺

Hilsner fra Nicolai, Maria og lille Thilde

E-mail:

@hotmail.com

Maria_mus4

Skrevet af Susanne Petersen, d. 19-07-2013

Rigtig fin hjemmeside, godt gået :-)

Og til alle jer forældre, som overvejer at benytte jer af dette fantastiske dagplejetilbud:

I finder sjældent et hjem, hvor det oser så meget af kærlighed og tryghed, samt at børnene er så meget i centrum!
Vælg trygt Tricias Dagplejehule :-)

E-mail:

@yahoo.dk

Susanne_Scharff

Nyeste kommentarer

29.08 | 10:51

Hej :) Har du ledige pladser omkring september 2023?

06.07 | 17:59

Hej Randi 🌞 Det har jeg desværre ikke 🌷 Venligst Tricia

04.07 | 14:48

Hej. Vil høre om du har nogen ledige pladser her i 2022. Vh. Randi Aaskov

14.09 | 13:53

Hej louise🌸 Jeg beklager at jeg ikke har svaret på din henvendelse. Ser...