Triciasdagplejehule

Indmeldelse

Venteliste. I kan allerede kontakte mig under graviditeten, og få jeres barn skrevet på min venteliste.

Optagelse. For at blive optaget i privat pasningsordning og få kommunalt tilskud, skal du først være blevet tilbudt en kommunal dagpleje eller vuggestueplads. Det vil sige, at du skal takke NEJ til den kommunale plads, som du får tilbudt og derefter sige, at du ønsker min private pasningsordning  til dit barn i stedet for. 
Jeg kan også modtage børn fra andre kommuner.

Opsigelse. Hvis du ønsker at rykke dit barn fra den kommunale dagpleje/vuggestue, skal du opsige pladsen hos den kommunale pladsanvisning, og derefter sige, at du ønsker at benytte min private dagpleje i stedet.

Når dit barn er fyldt 2 år 10 mdr. overgår det til børnehave. Der er 3 måneders opsigelse hos mig og det gælder begge veje.

Du skal melde dit barn ud med 3 måneders varsel.

Udmeldelse skal gøres skriftligt til mig og begge parter skriver under derpå hvorefter jeg sender det afsted til kommunen. 

Kontrakt. Vi gennemgår en kontrakt, som er rammen for min private pasningsordning . Når kontrakten er underskrevet, er du sikret en plads, og jeg vil sende den afsted til kommunen.

Tilskud. Du/I kan hente blanketten "ansøgning om tilskud til privat børnepasning", ved at trykke på nedenstående link. Eller i for en af mig.

OBS: Husk at tegne en ulykkesforsikring til dit barn.

Nyeste kommentarer

29.08 | 10:51

Hej :) Har du ledige pladser omkring september 2023?

06.07 | 17:59

Hej Randi 🌞 Det har jeg desværre ikke 🌷 Venligst Tricia

04.07 | 14:48

Hej. Vil høre om du har nogen ledige pladser her i 2022. Vh. Randi Aaskov

14.09 | 13:53

Hej louise🌸 Jeg beklager at jeg ikke har svaret på din henvendelse. Ser...