Triciasdagplejehule

Hvad tilbyder jeg

Jeg tilbyder en dagligdag hvor glæde og kærlig omsorg er en naturlig del sammen med knus, kram, smil og en masse latter.

Jeg lægger vægt på tryghed, udvikling og kreativitet, sund kost samt god søvn og god service. Vi er ude så godt som hver dag.


Udebørn er sunde børn. Masser af undersøgelser viser, at børn udvikler sig bedre fysisk, mentalt og socialt i naturen. naturens positive påvirkning starter tidligt. Kroppen og hjernen udvikles med rivende hast i de første tre leveår, og ingen indendørs redskaber kan erstatte de kropslige udfordringer og sanseoplevelser uderummet byder på.

Glæde. Jeg arbejder meget bevidst med anerkendende pædagogik, det at støtte og vejlede barnet og derved møde barnet hvor det er i sin udvikling.

Det vil sige, at jeg har fokus på at se og følge barnets gode initiativer, bekræfte barnets følelse og handling, samt styrke barnets selvværd.

Jeg er af natur selv meget smilende og imødekommende, og lægger vægt på, at barnet skal føle sig ønsket og værdsat. Jeg sætter en ære i, at skabe glæde og tryghed omkring, mig, samt skabe ro og forudsigelighed i hverdagen.

Jeg ser bestemt det som en kvalitet at børnene bliver inkluderet i de ægte levende og naturlige rammer der er i vores hjem. Det er ikke en i institution, MEN et ægte hjem. Børnene kommer naturligt til være en del af de hjemlige rammer. 

Udvikling. Min pædagogiske baggrund gør, at jeg har stor fokus på børnene og deres unikke personligheder og jeg elsker at støtte, lede og udfordre dem med hensyn til: krop og bevægelse, sproglig udvikling, barnets alsidige personlige udvikling, sociale kompetencer, natur og naturfænomener, og kulturelle udtryksformer og værdier. 

Kreativitet.  Der er legetøj indendørs og noget udendørs. Alle tegninger og malerier bliver omhyggeligt gemt og sat i barnets mappe.
Alle aktiviteter vil være tilpasset barnets niveau og interesser.

Sund kost. Jeg tilbyder en sund, varierende og alderssvarende kost, som er sukkerfattig og overvejende økologisk. Jeg laver ofte varm mad med masser af grøntsager til børnene. Det er vigtigt for mig, at måltiderne foregår i en hyggelig rar atmosfære, så barnet får lyst til at spise. Efter måltidet synger vi tak for maden sangen og puster det magiske stearinlys ud som kommer md ønskerøg. Vi leger med sproget i rim og ramser.

God søvn. Hos mig for børnene lov til at sove lige så længe de kan, da jeg mener, at det er det sundest for børnene. Børnene kan sove ude i barnevogn eller krybbe ( som i selv medbringer hver dag eller har mulighed for at have stående )

God service. Jeg dokumenterer mit arbejde ved at lave en " barnets bog"I mappen vil der være billeder af barnet fra ture eller aktiviteter, fødselsdage, tegninger og små søde historier m.m.
Når I henter jeres barn, tager jeg mig altid tid til at fortælle, hvordan jeres barn har haft det og hvad vi har lavet i løbet af dagen. 
Jeg har lavet en lukket facebook gruppe KUN til forældrene der lægger jeg tekst og billeder op fra  dagens/ugens aktiviteter. Det er selvfølgelig ok at sige nej tak til at være i gruppen, og også hvis man ikke ønsker at ens barn bliver fotograferet.

Hver 5 uge har vi hønese. For enden af vores have er der en dejlig hønse voliere med 12 høns ca. Vi er 5 familier der passer dem på skift en uge af gangen.  I vores uge henter vi æg, giver vand, fodre og går rundt blandt hønsene. Det så hyggeligt 🐓

Salmesang går vi til over i Tornbjerg kirke 1,5 km fra mit hjem enten med barnevogn eller vi cykler på vores store elcykel med plads til 5 børn. det gør vi hver 2 torsdag fr a kl 10 til 10.35. der synges og laves en masse rim og fagtelege, børnene og jeg nyder det meget.

OBS: 

Vær opmærksom på, at jeg ikke kan tilbyde gæste pasning hvis jeg selv bliver syg.
Ved sygdom, ferier og fridage skal I selv sørge for pasning.

Nyeste kommentarer

29.08 | 10:51

Hej :) Har du ledige pladser omkring september 2023?

06.07 | 17:59

Hej Randi 🌞 Det har jeg desværre ikke 🌷 Venligst Tricia

04.07 | 14:48

Hej. Vil høre om du har nogen ledige pladser her i 2022. Vh. Randi Aaskov

14.09 | 13:53

Hej louise🌸 Jeg beklager at jeg ikke har svaret på din henvendelse. Ser...