Indmeldelse

Venteliste. I kan allerede kontakte mig under graviditeten, og få jeres barn skrevet på min venteliste.

Optagelse. For at blive optaget i privat pasningsordning og få kommunalt tilskud, skal du først være blevet tilbudt en kommunal dagpleje eller vuggestueplads. Det vil sige, at du skal takke NEJ til den kommunale plads, som du får tilbudt og derefter sige, at du ønsker min private pasningsordning  til dit barn i stedet for. 
Jeg kan også modtage børn fra andre kommuner.

Link til indskrivelse til den kommunale pladsanvisning her

Opsigelse. Hvis du ønsker at rykke dit barn fra den kommunale dagpleje/vuggestue, skal du opsige pladsen hos den kommunale pladsanvisning, og derefter sige, at du ønsker at benytte min private dagpleje i stedet.

Når dit barn er fyldt 2 år 10 mdr. overgår det til børnehave. Der er 3 måneders opsigelse hos mig og det gælder begge veje.

Du skal melde dit barn ud med 3 måneders varsel.

Udmeldelse skal gøres skriftligt til mig og begge parter skriver under derpå hvorefter jeg sender det afsted til kommunen. 

Kontrakt. Vi gennemgår en kontrakt, som er rammen for min private pasningsordning . Når kontrakten er underskrevet, er du sikret en plads, og jeg vil sende den afsted til kommunen.

Tilskud. Du/I kan hente blanketten "ansøgning om tilskud til privat børnepasning", ved at trykke på nedenstående link. Eller i for en af mig.

Download ansøgning her 

OBS: Husk at tegne en ulykkesforsikring til dit barn.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.08 | 16:59

Hej Tricia,
Vi har en dreng på 7mdr., der skal opstarte pasning senest midt november 2019. Er vi så heldige, at du har noget ledigt deromkring? Mvh. Rikke

...
01.04 | 22:04

Hej
Har du en plads for det første september 2019.Jeg har en lille pige på 5 måneder og mangler plads.Hun skal starte første september.
Mvh

...
17.01 | 07:33

Hej🙂 hvornår er der en evt. Ledig plads hos dig?

...
04.12 | 13:25

Hej har du måske en ledig plads fra 1 januar 2019.
Mvh Adela :)

...
Du kan lide denne side